en

ÉTKEZÉS

Vendégeink részére ellátást nem biztosítunk, azonban szeretnénk felhívni a figyelmet a településen elérhető étkezési lehetőségekre. 

A Hosszú Tányér gourmet-ház otthonos, mégis különleges környezetben péntek, szombat és vasárnap várja vendégeit. Alapanyagaik beszerzésénél - a szezonalitás mellett - törekszenek a helyi és környékbeli termelők előnyben részesítésére, ételeikhez pedig hosszúhetényi borpárosításokat ajánlanak.

Az Almalomb étterem egy gyönyörűen felújított vízimalom a 19. századból, immár egy malommúzeum, étterem, rendezvénytér és egy apartmanház otthona. 

Tavasz Vendéglő

Kissé hagyományosabb éttermi vonalon haladva a falu központjában található a Tavasz vendéglő. Igényes környezetben, 2022-ben felújított étteremben van lehetőség hétköznap menüt enni, vagy egész héten á la carte fogásokból választani. Helyben fogyasztás és elvitel is lehetséges. Étlap és egyéb információk  megtekintéséhez javasoljuk a Tavasz Vendéglő felkeresését Facebook oldalukon.

Tuti Falatozó

Szeretne kiszállítást, esetleg gyorséttermi jellegű ételre vágyik? Pizzát, hamburgert, gyrost és egyéb ételeket van lehetősége rendelni a Tuti Falatozóból. A kínálat és nyitvatartási idők megtekintéséhez javasoljuk az étterem facebook oldalának felkeresését. 

Megfőzné magának?

Teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére. Sütő, főzőlap, mikró, hűtőszekrény, edények, és minden eszköz megtalálható a konyhában. Csupán az étel hozzávalóit szükséges beszereznie.